UpozorněníTento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Zavřít

Nacházíte se zde:Úvodní stránka > Vše o nákupuOchrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Vážíme si vás i vašeho soukromí. Informace o vás použijeme pouze pro potřeby dopravy zboží a informování o zakázce.

Ochrana osobních údajů dle zákona č.101/2000 Sb. o Ochraně osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.gres.cz – společnost GRES s r.o. se zavazuje, že vaše osobní údaje neposkytne jakékoli třetí straně. Potřebné osobní údaje budou předány pouze dopravci (jméno, adresa, popř. telefon, email). Provozovatel obchodu shromažďuje data od zákazníků výhradně proto, aby zkvalitnil služby zákazníkům. 

Provozovatel internetového obchodu www.gres.cz – společnost GRES s r.o. je registrovaný správce osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů. Snadno nás najdete na stránkách UOOU.cz pod registračním číslem: 00070951.

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
 
Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu. 
 
Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití

Provozovatel internetového obchodu www.gres.cz – společnost GRES s r.o. je ve smyslu § 5 odst. 5 zák. o ochraně osobních údajů oprávněn za účelem nabízení obchodu a služeb subjektu údajů jako správce jeho osobních údajů získaných v souvislosti se svojí činností použít jeho jméno, příjmení a adresu. Tyto osobní údaje je možno na písemnou žádost zákazníka vymazat z databáze. Správce osobních údajů poté nesmí dále uvedené údaje zpracovávat.
 
Stanete-li se zákazníkem internetového obchodu www.gres.cz, dáváte souhlas s tím, že údaje o vás a vašich nákupech budou shromažďovány a používány. S těmito údaji je zacházeno výhradně dle zákonem stanovených postupů, jak je uvedeno výše.
 

Osobní údaje nutné pro uskutečnění objednávky

Jste-li fyzická osoba (nejste podnikatel), jsou to následující údaje:
 
Jméno a příjmení 
Úplná poštovní adresa
Telefon
E-mail - pro potvrzení objednávky, zaslání údajů pro platbu a o informování o zakázce
Bankovní spojení
 
 
Jste-li podnikající fyzická nebo právnická osoba, jsou nutné následující údaje:
 
Název firmy
Úplná poštovní adresa
IČO
DIČ
Jméno a příjmení - kontaktní osoby
Telefon
E-mail
Bankovní spojení

 

Vystavujeme pro Vás obklady a dlažby, kompletní koupelny

U nás si vyberete. V prodejně vystavujeme širokou nabídku keramických obkladů a dlažby. Víme, že Váš čas je drahý, proto Vám nabízíme možnost sjednat si termín pro návrh kompletní koupelny. Ve sjednanou hodinu se Vám bude věnovat náš odborný prodejce a pomůže Vám společně sestavit Váš návrh koupelny. 

Máte dotaz? Napište nám

Nebo volejte (+420) 494 377 937

Položky označené * je nutné vyplnit.